top of page
Rieten hangstoel bij microlab in rotterdam interieurarchitect

interieurarchitect
 

Hallo! Mijn naam is Louisa de Ronde en ik ben interieurarchitect. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en ik ben opgeleid tot architect.

 

Al voor en tijdens mijn studie heb ik een grote passie gehad voor interieurarchitectuur en kunst. Mijn passie voor ontwerpen gaat verder dan styling, design en interieurconcepten. Naast het proces van ontwerpen begeleid ik ook projecten tot de oplevering en ontwerp ik ook de gehele inrichting en maatwerkmeubilair. 

Ik biedt diverse diensten aan met betrekking tot interieuradvies voor zowel particulieren als zakelijke projecten. Mocht je interesse hebben bekijk het aanbod dan hier voor kantoorinrichting of voor een interieurontwerp voor particulieren.

Ik werk met name vanuit huis in het pittoreske dorpje in Maasland of bij de opdrachtgever op locatie. 

kantoren & woningen

De kracht van studioBIRD zit in het maken van een persoonlijk interieurontwerp als vertaling van jou als persoon of bedrijf. Dit staat centraal als uitgangspunt voor elk interieurontwerp.

studioBIRD werkt ook samen met vele andere partijen, met onder andere een interieurbouwer, een vloerenleverancier, een projectinrichter voor meubels en een aannemer voor de uitvoering. Deze samenwerkingen vormen de basis van het team om projecten van klein tot groot te kunnen realiseren. 

Verder laat ik mezelf ook op projectbasis inhuren als interieurarchitect of projectmanager en werk ik met diverse bedrijven samen waaronder Masterplan Projects. In het verleden heb ik ook gewerkt voor Microlab en TWhome makelaardij. Naast de vele samenwerkingen richt studioBIRD zich ook op interieurontwerpen voor woningen. Ik help graag particulieren als interieurarchitect met advies op het gebied van kleuren, materialen, indelingsplannen, meubels, verlichting, kosten en de realisatie van het interieurontwerp. 

Ben jij op zoek naar een interieurarchitect?

Neem gerust contact op voor vragen of interesse!

Grote groene fauetaille met een grote paml en een witte tekst in letters op een donker blauwe muur
bottom of page