top of page

interieuradvies & projecten

Benieuwd naar de projecten van studioBIRD? studioBIRD geeft interieuradvies van volledige woningen tot kantoorinrichtingen. Ben jij opzoek naar iemand die jouw kantoor of woning kan inrichten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking! 

 

Het belangrijkste uitgangspunt voor een project is het maken van een persoonlijk interieuradvies als vertaling van jou als persoon of bedrijf. Elke interieurontwerp is uniek en heeft een persoonlijke uitstraling met als hoofdlijnen kleur, gedurfd en origineel. 

studioBIRD werkt ook samen met vele andere partijen, met onder andere een interieurbouwer, een vloerenleverancier, een projectinrichter voor meubels en een aannemer voor de uitvoering. Deze samenwerkingen vormen de basis van het team om interieurontwerpen van klein tot groot te kunnen realiseren. 

 

Hieronder staan een aantal interieurprojecten, van zowel woningen als kantoren, waar studioBIRD een interieuradvies of ontwerp voor heeft mogen maken. Daarnaast heeft studioBIRD ook diverse projecten gerealiseerd en begeleid tijdens de uitvoering.

Wil jij meer informatie over eventuele tarieven voor een interieuradvies of ontwerp? Neem een kijkje op de pagina voor interieuradvies met diverse diensten en pakketten. 

IMG_20220803_131454.jpg
Render 1.png
bottom of page